főzni bizony szívvel - lélekkel érdemes, én így gondolom, így csinálom. ízek, illatok, színek és formák, állag és minőség alapján - nem pedig papír, meg szavak alapján. érzéssel.
ha ráhangolódsz, az eredmény szinte mindig isteni, bár tény, hogy hagyományos kaja, például egy krumplistészta, vagy ilyesmit nem sűrűn kerül az asztalunkra.
ezt a "tudást" - vagy inkább érzést? - adtam én át az Édes Egynek, aki imád főzni, akivel én is imádok főzni, és akiben valami megvan, ami bennem nincs. a kísérletezés, az újdonságok és az extrémitás szeretete.
garantáltan lesz szívmelengetés gáztűzhely mellett, és könnyekig kacagás a szalvéta fölött. ezt bátran hihetitek, én ismerem.
olvassa mindenki szetettel, a Szárnypróbálgatót.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése